Se Freddy Meyer undervise her

GÅ GLADERE HJEM FRA ARBEJDE END DA DU KOM

ARBEJDSGLÆDE OG SAMARBEJDE – ET USÆDVANLIGT FOREDRAG SERVERET I FORYGENDE TEMPO MED FORLØSENDE HUMOR.

Hvad koster det at have en sur medarbejder?
Det er dyrt, Ikke blot på økonomien, men også for arbejdsglæden og samarbejdet mellem kolleger og ledere – og i sidste ende koster det på resultaterne. En enkelt “surstråler” skader hele organisationens arbejdsmiljø ufattelig meget, og det påvirker både motivationen og samarbejdet. Alle kan have en dårlig dag, men ingen har ret til at berøve andre arbejdsglæden.

Få fornyet – og legaliseret – et nyt sprog i virksomheden med Freddy Meyers sigende ordforråd, som “Svesken på disken”, “Surstråler”, “Sidder du på en død hest? Så stig af!” og meget mere.

Vær med til at skabe arbejdsglæde, du også kan tage med hjem.

MÅLGRUPPE
Organisationer og virksomheder, der sætter fokus på motivation og arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæden og samarbejdet er på plads.

INDHOLD
Foredraget om arbejdsglæde og samarbejde indeholder:
• Selektiv, positiv perception
• Psykologisk krydspres
• Forebyggende “surstråling”
• Kropssprogsargumentation
• “Vil du med ud og se mig i spejlet”

VARIGHED
Foredraget om arbejdsglæde og samarbejde varer 2 timer, men kan også tilrettelægges som kursus eller temadage af 1-2 dages varighed, hvor temaet eksempelvis er arbejdsmiljø.

INSTRUKTØR
Freddy Meyer

Referencer

Tusind tak for det sjoveste, mest inspirerende, provokerende og mest vedkommende foredrag, på Åbybro skole. Du rammer bare plet på alt det du fortæller, og evner på bedste vis at få os alle med, gøre os bevidste om vores egne “strømninger”, og giver så mange eksempler fra hverdagen, at der er noget at tage med hjem, for alle fremmødte. Du står med os alle i din hule hånd og formåede i 2 timer, på det mest ukristelige tidspunkt, efter en lang arbejdsdag, med eller uden surstrømninger, at puffe til os og vække os med.
Dorte Birkemode, Åbybro Skole