Om Freddy Meyer

Freddy Meyer 

Fordragsholder

+45 21 20 92 06

Hvem er jeg?

Mit navn er Freddy Meyer og jeg er foredragsholder. Mine kurser og foredrag skal ved hjælp af humor give inspiration og indsigt, så konflikter kan håndteres. 

Min vision

Mine kurser skal give hver enkelt deltager forståelse af egen adfærd og ændringspotentiale. Alle skal have mulighed for et godt arbejdsliv, og jeg brænder for at skabe engagement og arbejdsglæde på arbejdspladser. At gå glad på arbejde og endnu gladere hjem fra arbejde er fuldstændig grundlæggende for at være i harmoni med sig selv og sine omgivelser.

Vi er alle født glade – men hvordan forvalter du din glæde? Din attitude er ikke en privat sag, og hvem har givet dig retten til at stråle sur? Hvorfor ikke arbejde i et positivt miljø, når vi nu skal være der så mange timer?

For at komme svarene nærmere, har jeg udviklet foredraget ‘Gå gladere hjem fra arbejdet, end da du kom’. I foredraget tager jeg hul på tabubelagte temaer med en humoristisk indfaldsvinkel.

Afspil video

Jeg stiller spørgsmålet om, hvorfor man overhovedet har ”surstrålere” gående på en arbejdsplads. Og jeg belyser, hvad det koster at have dem gående!

Det er min erfaring, at humor med skarp kant, baseret på ærlighed og faglighed kan få mennesker til at ændre adfærd i positiv retning. I foredrag og kurser giver jeg værktøjer, underbygget med teori i let tilgængelig form, til denne ændringsproces.

Mine foredrag og mine kursusforløb bliver gennemført på et humoristisk og professionelt grundlag, men jeg kommunikerer samtidig fagligt, så resultatet for tilhørere og kursister bliver varigt og brugbart. Jeg sikrer mig, at alle kan genkende de eksempler, der bliver taget op undervejs, og gennem eksemplerne perspektivere til både arbejdsliv og privatliv.

Mine foredrag og kursusforløb har gennem tiden haft en dokumenteret positiv effekt på medarbejdere og på arbejdsmiljø.

Kompetenceområder

Personlig udvikling, ledelse og samarbejde, teamudvikling, forandringer og omstillingsprocesser, psykisk arbejdsmiljø, kommunikation, individuel coaching samt konflikt-og stresshåndtering

 • Snedker
 • Socialpædagog
 • Certificeret businesscoach
 • Autorisation i erhvervstestning, herunder JTI/MBTI
 • Certificeret indenfor erhvervspsykologi
 • Certificeret Stress Management konsulent
 • Certificeret Dunn and Learning Style Trainer, USA 2010 (Læringsstile)
 • Great Support for our Themes

Erhvervserfaring

 • Chefkonsulent og partner i kursus og konsulentvirksomhed gennem 14 år.

 • Leder af offentlige, socialpædagogiske ungdomsinstitutioner.

 • 10 år i Forsvaret

Hvad siger tidligere kursisterne?

Freddy er meget optaget af andre mennesker, hvorfor de handler og interagerer, som de gør – og Freddy selv har en stor plads i hans hjerte. Han forstår at lege med sin store faglighed på en letforståelig og tilgængelig måde. Hans undervisning viser hvorfor trivsel er nødvendig på jobbet, og hvorfor der skal være plads til humor i hverdagen for at skabe engagement i hverdagen.

Du møder ikke et hav af plancher og PowerPoints, men du møder Freddy, som tegner og fortæller og inddrager og er 100% tilstede. Du går med garanti FRA kurset med armene i vejret og gladere end du kom. Surstrålere vil fremover ikke have de store chancer i din afdeling.
Kursist
Freddy er en håndgranat af anekdoter, der giver foredraget præcis det, der skal til, for at du hjemme husker, hvad du har oplevet, så du kan bruge det efterfølgende. Vi kender alle det med at komme på kursus og høre om gode og brugbare værktøjer, men bliver de hængende i bevidstheden?

Freddy formår at få det til at ske – det er svært at sige præcis, hvordan han gør, men måske fordi han udstråler glæde over, at han lige har passeret et spejl, vinket til sig selv og netop glædet sig over at være sammen med sig selv!

Profilanalyserne og gruppens brug af personprofilerne gav en del øjenåbnere – Freddy er i stand til at holde det på et sagligt, anerkendende og imødekommende plan, hvor alle følger det er rart at være med i processen, og hvor man gennem større viden får en større forståelse for sig selv og sine kolleger…
Kursist

Har du spørgsmål eller lyst til en uforpligtende snak? Kontakt mig her